HomeCoinsMettalex (MTLX)Fetch-ai Network és SubQuery partnerség | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jul,...

Fetch-ai Network és SubQuery partnerség | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jul, 2022

- Advertisement -


A SubQuery kiterjesztése a Cosmosba a Fetch-ai hálózaton keresztül folytatódik

Fetch-ai Network és SubQuery partnerség | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jul, 2022

A SubQuery kezdeményezésének részeként support all native layers of the Cosmos ecosystem, A SubQuery örömmel jelenti be, hogy támogatja a Fetch-ai hálózatot (egy láncközi protokoll, amely a Cosmos-SDK-n alapul).A Fetch-ai hálózat nyílt hozzáférésű, tokenizált, decentralizált gépi tanulási hálózatot épít, hogy lehetővé tegye a decentralizált digitális gazdaság köré épülő intelligens infrastruktúrát.

A SubQuery rugalmas, gyors, nyílt és decentralizált adatindexelő megoldása biztosítja a fejlesztők számára azokat az eszközöket, amelyek a protokolljaik és alkalmazásaik láncon belüli adatainak egyszerű rendszerezéséhez és lekérdezéséhez szükségesek.A háttérrendszert kivonva a SubQuery egyéni API-t biztosít, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a saját indexelési megoldásaik kiépítése helyett a termékfejlesztésre és a felhasználói élményre összpontosítsanak.

A Fetch-ai Network csapata úgy látja, hogy a SubQuery a megfelelő partner, aki kifejleszti és megosztja ezt a nagyon szükséges eszközt fejlesztői közösségével, és felgyorsítja a dApp üzembe helyezési élményt, hogy gyorsabban elérje a mérföldköveket. A SubQuery izgatottan látta, hogy a Junón végzett kezdeti tesztelést követően a Cosmos-támogatás már készen is működött a Cosmos-galaxis más hálózatainál, például a Fetch-ai Networknél.

A Fetch-ai Network profitálni fog a SubQuery teljes élményéből, beleértve a nyílt forráskódú SDK-t, az eszközöket, documentation, fejlesztői támogatás és egyéb előnyök, amelyeket a fejlesztők az SubQuery ökoszisztémától kapnak, beleértve a részvételi jogosultságot SubQuery’s Grants Programme. Ezenkívül a Fetch-ai hálózatot a SubQuery felügyelt szolgáltatása biztosítja, amely biztosítja enterprise-level infrastructure hosting és naponta több mint 400 millió kérést kezel.

A blokklánc-adatokhoz való gyors hozzáférés kiemelkedően fontos a Fetch számításigényes mesterséges intelligencia és ügynök alapú automatizálási termékei számára.A SubQuery indexelő megoldásával való integrációnk remekül kiegészíti eszközláncunk többi részét, hogy ne csak támogassa a törekvéseinket, hogy komplex koordinációs kihívásokat AI és automatizálás segítségével oldjunk meg, hanem a Fetch-ai Networköt is nagyszerű választássá teszi a dApp-építők számára alkalmazásaik fejlesztéséhez és elindításához..” mondott Kamal Ved, Chief Product Officer a Fetch-ai hálózatról.

Bryan White, Senior Blockchain fejlesztőat Fetch-ai Network mondta, “A SubQuery gördülékeny fejlesztői tapasztalattal, egyszerű, de sokoldalú keretrendszerrel és jól átgondolt API-kkal rendelkezik.”

2021-es alapítása óta a SubQuery a Polkadot vezető adatindexelő megoldásaként nőtte ki magát, és gyors növekedést ért el azáltal, hogy naponta több százmillió lekérdezést szolgál ki olyan vezető projektekhez, mint a Moonbeam és az Acala. A Polkadot sikere arra ösztönözte a SubQuery-t, hogy integrálódjon más Layer-1 blokkláncokkal, hogy valóban univerzális megoldássá váljon, és a Fetch-ai Network a következő lépcsőfok a rangsorban.

Sam Zou, — nyilatkozta a SubQuery alapítója és vezérigazgatója, “A SubQuery a web3 infrastruktúra alapvető eleme, és szeretjük látni, hogy az új ökoszisztémák számára milyen lendületet adhat. Izgatottan várjuk, hogy segíthessünk a Fetch.ai fejlesztőinek abban, hogy nagyobb felhatalmazást kapjanak a Web3 jövőjének közös létrehozására és megújítására.”

A SubQuery jelenleg a protokoll decentralizálására és tokenizálására összpontosít SubQuery Network. A SubQuery Network egyszerű és mindenki számára elérhető lesz, újításokat fog végezni a fizetési módok terén, és ami a legfontosabb, már a kezdetektől támogatni fogja a Fetch-ai Network projektek indexelését.

Ha szeretne csatlakozni a SubQueryhez Fetch-ai Network indító partnerként, kérjük, lépjen kapcsolatba a következővel [email protected]

Fejlesztői dokumentáció: https://academy.subquery.network

Kezdő lépések projekt: https://github.com/subquery/cosmos-subql-starter/tree/fetchhub-4

Szótár: https://explorer.subquery.network/subquery/subquery/cosmos-fetch-ai-dictionary

Discord közösség (beleértve a technikai támogatást): https://discord.com/invite/subquery

Fetch-ai Network AI-t szállít a kriptogazdaságba. A mesterséges intelligencia által hajtott autonóm gazdasági ügynökök automatizálást biztosítanak a decentralizált finanszírozáshoz, amely egyetlen felhasználó igényeit szolgálja ki, vagy több millió adatpontot aggregálhat a láncon belüli orákulumokhoz.Ezek az ügynök-alapú rendszerek nagyobb rugalmasságot, sebességet és kripto-gazdasági biztonságot nyújtanak, mint a meglévő első rétegű megoldások, és a decentralizált finanszírozás jövőjét jelentik. A Fetch-ai hálózat egy láncközi protokoll, amely a Cosmos-SDK-n alapul, és nagy teljesítményű WASM-alapú intelligens szerződési nyelvet (CosmWasm) használ.Ez azt is lehetővé teszi, hogy a Fetch-ai hálózat 1. rétegű hálózatként szolgáljon az Ethereum számára, és láncok közötti hídként szolgáljon a blokklánc világ többi részéhez.

Twitter | Linkedin | Website | Discord | Reddit | Telegram | Linktree | Youtube

SubQuery egy blokklánc fejlesztői eszközkészlet, amely lehetővé teszi mások számára, hogy a jövő Web3-alkalmazásait építsék.A SubQuery projekt egy teljes API az 1. rétegbeli láncokból származó adatok rendszerezésére és lekérdezésére.Jelenleg a Polkadot, a Substrate, az Avalanche, a Terra, a Cosmos és a Juno projekteket kiszolgáló adatszolgáltatás lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az alapvető használati esetükre és a front-end-re összpontosítsanak, anélkül, hogy időt kellene vesztegetniük az adatfeldolgozás egyéni háttérrendszerének felépítésére. A SubQuery Network ugyanezt a méretezhető és megbízható megoldást javasolja, de teljesen decentralizált módon.

​​Linktree | Website | Discord | Telegram | Twitter | Matrix | LinkedIn | YouTube

Source link

- Advertisement -
Mr Bitcointe
Mr Bitcointehttps://www.bitcointe.com/
“Fact You Need To Know About Cryptocurrency - The first Bitcoin purchase was for pizza.” ― Mohsin Jameel
462FansLike
76FollowersFollow
4,567FollowersFollow
5,261FollowersFollow
1,580FollowersFollow
2,230SubscribersSubscribe

Most Popular

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 23,207.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,715.47
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 142.08
litecoin
Litecoin (LTC) $ 61.53
eos
EOS (EOS) $ 1.24
okb
OKB (OKB) $ 18.51
tezos
Tezos (XTZ) $ 1.89
leo-token
LEO Token (LEO) $ 4.92
cardano
Cardano (ADA) $ 0.520979
monero
Monero (XMR) $ 161.92
stellar
Stellar (XLM) $ 0.121684
chainlink
Chainlink (LINK) $ 7.85
huobi-token
Huobi (HT) $ 4.37
tron
TRON (TRX) $ 0.069862
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 1.00
dash
Dash (DASH) $ 53.15
neo
NEO (NEO) $ 11.54
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.34477
nem
NEM (XEM) $ 0.052757
zcash
Zcash (ZEC) $ 67.73
maker
Maker (MKR) $ 1,114.66
paxos-standard
Pax Dollar (USDP) $ 1.00
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 38.18
vechain
VeChain (VET) $ 0.031472
true-usd
TrueUSD (TUSD) $ 1.00
ftx-token
FTX (FTT) $ 30.85
kucoin-shares
KuCoin (KCS) $ 10.55
waves
Waves (WAVES) $ 6.19