HomeCoinsMettalex (MTLX)Bemutatkozik a DabbaFlow — Az első ilyen adatmegosztó platform | by Seraphinegeopfert...

Bemutatkozik a DabbaFlow — Az első ilyen adatmegosztó platform | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jun, 2022

- Advertisement -


Bemutatkozik a DabbaFlow — Az első ilyen adatmegosztó platform | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jun, 2022

DabbaFlow most itt van! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elindíthatjuk megoldásunkat egy sokat töprengett modern rejtvényre: biztonságos adatcsere.

Mi az a DabbaFlow?

A DabbaFlow a következő generációs adatmegosztó platform. Elmúltak azok az idők, amikor harmadik felekre támaszkodtunk az adatok biztonságos és biztonságos cseréjének elősegítése érdekében.

Gondoljon a DabbaFlow-ra úgy, mint egy „decentralizált Dropboxra”. Platformunk a blokklánc technológiát használja annak érdekében, hogy teljes körű ellenőrzést, adatvédelmet és láthatóságot biztosítson Önnek afelől, hogy ki és mikor férhet hozzá az Ön adataihoz. Ön az adatok ura; többé nem kell megbízni a fájltárolási szolgáltatásokban, hogy kezeljék azt, ami az Öné, és aminek lennie kell.

A DabbaFlow nem fér hozzá az Ön adataihoz, és végpontok közötti titkosítást végez az Ön számára.Ez azt jelenti, hogy 100%-ban biztos lehet abban, hogy fájljai biztonságban maradnak az átvitel során.Hiszünk abban, hogy az adatai feletti ellenőrzés nem luxus, hanem jog.A fájlmegosztás ne menjen a biztonság rovására, de legyen egyszerű és felhasználóbarát is.A DabbaFlow-t úgy terveztük, hogy az alábbi 5 egyszerű lépésben megoszthassa adatait:

Bemutatkozik a DabbaFlow — Az első ilyen adatmegosztó platform | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Jun, 2022

A DabbaFlow segítségével gyorsan és biztonságosan oszthat meg adatokat az interaktív felület segítségével, jelszavak nélkül.Ezenkívül a fájlokat soha nem dolgozzák fel vagy tárolják központi szerveren.Az Ön adataihoz való hozzáférés nem csak szigorúan az Ön által kiválasztott címzettekre korlátozódik.

Hogyan működik a DabbaFlow?

Bár mindez csodálatos Web3 varázslatnak tűnhet, a Dabbaflow két (nagyon valóságos) zseniális innováció kombinációjával éri el a fájlmegosztás ezt a bizalmatlan formáját: a blokkláncot és a proxy-újratitkosítást (PRE).

Mielőtt újra titkosítanánk, fejtsük ki, mit is jelent ez valójában. Lényegében a proxy lehetővé teszi a fájl olvasója számára, hogy visszafejtse a titkosítást anélkül, hogy a tartalmat bárkinek felfedné.

Először adja hozzá adatait a DabbaFlow-hoz: itt azonnal titkosításra kerül a böngészőjében. Ez a titkosított fájl ezután feltöltődik az IPFS-tárolóba.Ha meg akarja osztani ezeket az adatokat, egy speciális titkos kulcs, valamint az olvasó/címzett információi intelligens szerződésen keresztül különböző proxykra kerülnek (csak a megcélzott proxy láthatja ezeket az információkat).Ezek a proxy-k ezután összetett kriptográfiai munkát végeznek, hogy kulcstöredékeket biztosítsanak az olvasó számára. ).Ha az olvasónak elegendő kulcstöredéke van, vissza tudja fejteni a fájl titkosítását. Beállíthatjuk, hogy hány töredékre van szükség a visszafejtéshez.Ahhoz, hogy az olvasó elegendő információval rendelkezzen a fájl visszafejtéséhez, több proxyból származó eredményekre van szükség. A proxy azonban nem látja az adatok részleteit. Ennek ellenére jutalmat kaphatnak, ha eligazodnak ebben a varázslatos matematikai útvesztőben. Más szóval, ezek a proxy-k tokeneket kapnak kemény munkájukért!

Üdvözöljük, hogy használja a DabbaFlow-t, és vegyen részt az adatcsere új korszakának beindításában!

A DabbaFlow a tágabb CoLearn ökoszisztéma kulcsfontosságú eleme, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy együtt dolgozzanak az információk megosztásán és a közösen tanult adatok modelljének felépítésén.

A DabbaFlow technikai vonatkozásairól olvassa el a docs vagy látogassa meg a DabbaFlow webhelyet: dabbaflow.opencolearn.comSource link

- Advertisement -
Mr Bitcointe
Mr Bitcointehttps://www.bitcointe.com/
“Fact You Need To Know About Cryptocurrency - The first Bitcoin purchase was for pizza.” ― Mohsin Jameel
462FansLike
76FollowersFollow
4,567FollowersFollow
5,261FollowersFollow
1,580FollowersFollow
2,230SubscribersSubscribe

Most Popular

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 23,881.40
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,770.22
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 143.26
litecoin
Litecoin (LTC) $ 62.37
eos
EOS (EOS) $ 1.25
okb
OKB (OKB) $ 18.40
tezos
Tezos (XTZ) $ 1.91
leo-token
LEO Token (LEO) $ 4.80
cardano
Cardano (ADA) $ 0.531977
monero
Monero (XMR) $ 166.96
stellar
Stellar (XLM) $ 0.125976
chainlink
Chainlink (LINK) $ 8.61
huobi-token
Huobi (HT) $ 4.41
tron
TRON (TRX) $ 0.070973
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 1.00
dash
Dash (DASH) $ 57.11
neo
NEO (NEO) $ 11.66
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.345332
nem
NEM (XEM) $ 0.052247
zcash
Zcash (ZEC) $ 77.35
maker
Maker (MKR) $ 1,136.90
paxos-standard
Pax Dollar (USDP) $ 1.00
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 37.73
vechain
VeChain (VET) $ 0.031637
true-usd
TrueUSD (TUSD) $ 1.00
ftx-token
FTX (FTT) $ 31.46
kucoin-shares
KuCoin (KCS) $ 10.73
waves
Waves (WAVES) $ 6.14