HomeCoinsMettalex (MTLX)Megjelent a Fetch.ai Wallet v0.4.0! | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Nov,...

Megjelent a Fetch.ai Wallet v0.4.0! | by Seraphinegeopfert | Fetch.ai | Nov, 2022

- Advertisement -


Itt a Fetch.ai csapat, nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy nagy funkciófrissítést kínálunk Fetch Walletünkhöz, nevezetesen az Üzenetek!

Mostantól közvetlenül a tárcából küldhet üzenetet a névjegyeknek. Ezek az üzenetek végponttól végpontig titkosítottak, így csak te és az a személy, akivel kommunikálsz, olvashatod az üzenetet.

Az üzenetküldést kritikusan hiányzó funkciónak tekintjük a legtöbb pénztárcából. Milyen gyakran kell megerősítenie az összeget, amikor FET-et küld barátjának, pénztárca cím stb.? — Elég gyakran, képzeljük.

Bár igaz, hogy más harmadik féltől származó szolgáltatásokat is igénybe vehet, ez azt jelenti, hogy nyomon kell követnie barátai felhasználónevét vagy telefonszámát és pénztárca címét. Emiatt úgy gondoljuk, hogy egyszerűen egyszerűbb a pénztárca címének közvetlen üzenetküldése. Mindez néhány kattintással megtehető az amúgy is használt pénztárcából.

Hogyan működik

Ha már használja a Fetch Wallet alkalmazást a legutóbbi kiadásunk óta, láthattad a csevegés ikont az alsó menüben. Feltéve, hogy a FetchHub hálózaton van, és rákattintasz, most megjelenik az üdvözlő képernyő.

Itt választhatja ki, hogyan kívánja használni az üzenetküldő funkciót. Te is tudod:

  • Teljesen tiltsa le
  • Engedélyezze, de csak a címjegyzékében szereplő névjegyekre
  • Engedélyezze mindenki számára

Az Ön adatainak védelme nagyon fontos számunkra, és így ez tükröződik ennek a funkciónak a kialakításában. Ezt később bármikor módosíthatja!

A folytatásra kattintva, Ön regisztrálva van a chat funkció használatára, hogy az emberek megtalálhassák címét és üzeneteket küldhessenek Önnek a kiválasztott adatvédelmi beállításai alapján.

jellemző áttekintése

  1. Ez a Csevegés oldal, ahol megtekintheti az összes beszélgetést.Kezdetben üres lesz (nyilvánvalóan), de a gombra kattintva új beszélgetést indíthat új chat ikon.

2.Az Új csevegés oldalon, az adatvédelmi beállításai alapján kereshet címeket vagy névjegyeket, akikkel beszélgetni szeretne. Ha az adatvédelmi beállításai a következőre vannak állítva Csak Kapcsolatok,csak a címjegyzékbe mentett címekre kereshet.Ha az adatvédelmi beállításai a következőre vannak állítva Mindenki, bármilyen véletlenszerű címet is kereshet, és beszélgetést kezdeményezhet velük.

3.Fontos megjegyezni, hogy csak akkor küldhet üzenetet egy címre vagy egy kapcsolattartóra, aki regisztrált a funkció használatára a leírtak szerint here. Ha a keresett cím még nem regisztrált, látni fogsz egy inaktívcímkét az érintkező alatt.

4. A névjegy kiválasztásánál, valós idejű beszélgetést kezdeményezhet velük, és így néz ki a személyes csevegés:

5. Az Csevegés oldal elkezdi megjeleníteni az összes beszélgetését, és minden valós időben történik! A beszélgetések között cím beillesztésével vagy egy partner nevének beírásával is kereshet.

6. A gombra kattintva bármikor megtekintheti a Chat beállításait beállítások a kezdőlap bal oldali hamburger menüjében, majd kattintson a gombra Csevegés. Itt megtekintheti vagy szerkesztheti a blokkolt fiókok listáját, és bármikor módosíthatja adatvédelmi beállításait.

Adatvédelem és biztonság

Nagyon komolyan vesszük felhasználóink ​​adatainak védelmét és biztonságát itt Fetch.ai. Számos belső megbeszélés folyt a helyes termékdöntésekről, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb adatvédelmet és biztonságot nyújtsák. Íme a Fetch Wallet 4 fontos módja.

Barát mód

Lehetőséget adunk arra, hogy ki küldjön Önnek üzenetet. Ezt a funkciót elsősorban a résztvevők között kívánjuk használni Fetch.ai hálózat. Hasonlóképpen, nem akarjuk, hogy a felhasználókat a rendszer más felhasználóitól érkező üzenetek spammeljék. Itt engedélyezheti az üzenetküldési funkciót“Barát mód” a kiválasztásával Kapcsolattartók adatvédelmi beállítások,és akkor csak a címjegyzékében szereplő személyek léphetnek kapcsolatba Önnel.

Blokkolás

Ha nyitott az új kapcsolatokra, szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megvannak az eszközei, hogy blokkolja azokat, akikkel nem akar beszélni.

Megadjuk a felhasználóknak a szabályozást, hogy blokkolhassák más felhasználók üzeneteit — ha nem akarja, hogy egy feladó zavarja.

választási lehetőség

Mint korábban említettük, fontos, hogy ez egy opt-in funkció. Te is az vagy NEM döntésbe zárva— ha meggondolod magad, egyszerűen beléphet a beállításokba, és bármikor frissítheti a választást.

Eltűnő üzenetek

Adatvédelmi okokból, Az üzenetek 14 nap elteltével automatikusan eltűnnek. Dolgozunk azon, hogy a felhasználók szükség esetén biztonsági másolatot készítsenek üzeneteikről a pénztárca következő verzióiban.

Hogyan szerezhetem meg?

Ha már telepítette a Fetch Walletet, akkor nem kell további lépéseket tennie. Hamarosan automatikusan frissül.

Ha nincs telepítve a Fetch Wallet, akkor a következő linken telepítheti Brave vagy Chrome alapú böngészőjébe:

https://get.fetch.ai/wallet

FAQ

Q. Honnan tudhatjuk, hogy valóban végponttól végpontig titkosított-e??

A. Míg a háttérüzenet-kiszolgáló jelenleg nem nyílt forráskódú — a jövőbeni kiadást tervezzük, a böngésző pénztárcakódja nyílt forráskódú. Mivel a kriptográfiai szempontból minden nehéz feladat az ügyfélben történik, a fejlesztők és a közösség tagjai maguk ellenőrizhetik.

Q.Ez nem csak egy módja annak, hogy az emberek spamet küldjenek másoknak??

A. Remélhetőleg nem, de tisztában vagyunk vele, hogy ez megtörténhet. Ennek a lehetőségnek a leküzdése érdekében a felhasználók több módon korlátozhatják, hogy ki küldhet nekik üzenetet. Vagy úgy, hogy az üzeneteket csak a felhasználó címjegyzékében szereplő személyekre korlátozza, vagy kifejezetten blokkolja a feladót.

Q. Hogyan védhetők meg a felhasználók a csalások és a rosszindulatú viselkedés ellen??

A.Mivel a szolgáltatás végpontok között titkosított, az üzenetküldő szolgáltatás semmit sem tehet az ilyen üzenetek észlelésére és szűrésére. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy legyenek óvatosak, különösen akkor, amikor új személyekkel beszélnek a hálózaton.Ha a felhasználók emiatt aggódnak, át kell állítaniuk adatvédelmi beállításaikat “Barát mód”. Számos további eszköz van fejlesztési folyamatban, hogy a felhasználók nagyobb irányítást biztosítsanak.

Q. Mi következik ennél a funkciónál?

A. Kíváncsian várjuk, hogy a közösség mit gondol erről a funkcióról, de számos izgalmas termékfrissítés készül, például csoportos csevegés vagy olvasási visszaigazolás. Valamint mélyebb integráció a pénztárca és maga az üzenetküldés között. Mit szeretne látni legközelebb? — tudasd velünk.Source link

- Advertisement -
Mr Bitcointe
Mr Bitcointehttps://www.bitcointe.com/
“Fact You Need To Know About Cryptocurrency - The first Bitcoin purchase was for pizza.” ― Mohsin Jameel
462FansLike
76FollowersFollow
4,567FollowersFollow
5,261FollowersFollow
1,580FollowersFollow
2,230SubscribersSubscribe

Most Popular

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 23,456.28
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,682.15
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 138.42
litecoin
Litecoin (LTC) $ 99.82
eos
EOS (EOS) $ 1.12
okb
OKB (OKB) $ 41.73
tezos
Tezos (XTZ) $ 1.17
leo-token
LEO Token (LEO) $ 3.43
cardano
Cardano (ADA) $ 0.40497
monero
Monero (XMR) $ 173.48
stellar
Stellar (XLM) $ 0.0938
chainlink
Chainlink (LINK) $ 7.33
huobi-token
Huobi (HT) $ 5.66
tron
TRON (TRX) $ 0.064404
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 1.00
dash
Dash (DASH) $ 61.62
neo
NEO (NEO) $ 9.03
iota
IOTA (MIOTA) $ 0.245693
nem
NEM (XEM) $ 0.040962
zcash
Zcash (ZEC) $ 47.29
maker
Maker (MKR) $ 713.96
paxos-standard
Pax Dollar (USDP) $ 1.00
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.94
vechain
VeChain (VET) $ 0.025115
true-usd
TrueUSD (TUSD) $ 1.00
kucoin-shares
KuCoin (KCS) $ 8.82
waves
Waves (WAVES) $ 2.86